Πανάθα για πρωτάθλημα, άνοιξε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό! (vid)

Πανάθα για πρωτάθλημα, άνοιξε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό! (vid)

Εκμεταλλεύτηκε τη «γκέλα» του Ολυμπιακού απέναντι στο Φοίνικα Σύρου ο Παναθηναϊκός και με σοβαρότητα στο τέταρτο σετ κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας (3-1) άνοιξε τη διαφορά στο +3 στην κούρσα για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε από τα μισά του δεύτερου σετ με αρκετούς παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο 19χρονος διαγώνιος Άγγελος Μάρκου που «μπήκε στα παπούτσια» του Ντεν Ντρις. Χρόνο συμμετοχής πήγαν ακόμη και οι Συναδινός, Σεμεμέτης και Ρουσόπουλος.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε τους 27 βαθμούς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Το τριφύλλι ξέφυγε με 3 βαθμούς από τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Φοίνικα Σύρου την Παρασκευή.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνη έξοδο στη Σύρο απέναντι στον ανεβασμένο Φοίνικα. Η ενδέκατη είναι η αγωνιστική των ντέρμπι αφού ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Τα σετ 3-1 (25-20, 25-17, 21-25, 25-19)

Δείτε τον αγώνα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News