Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός Live Streaming 24/11/2019 | σήμερα

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 02/10/2018 – 17:30
  • Αγρίνιο
  • Cosmote TV 1 HD

Με φόρα από τις καλές εμφανίσεις και το «5×5» στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για τη δική του πρεμιέρα στο Κύπελλο. Πολλές αλλαγές από Δώνη.

Με στόχο να δείξει και στον άλλο εγχώριο θεσμό τις δυνατότητές του, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει εκτός τον Παναιτωλικό με σέντρα στις 17:30 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον θεσμό.

Με πολλά νέα πρόσωπα ταξίδεψαν στο Αγρίνιο (όπου θα έχουν και 500 οπαδούς μαζί τους) οι «πράσινοι», λόγω rotation και τραυματισμών. Eμειναν στην Αθήνα οι Διούδης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κάτσε, Μουνιέ και Μπουζούκης.

Είναι πιθανό να δούμε ένα σχήμα 3-4-3 από τον 49χρονο τεχνικό, με τον Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια και τους Οικονόμου, Πούγγουρα, Θεοχάρη στα στόπερ. Δεξιά τον Αποστολάκη (πρώτη επίσημη εμφάνιση), αριστερά τον Χατζηθεοδωρίδη και στη μεσαία γραμμή τους Στάικο και Τζανδάρη. Η επιθετική τριάδα είναι πιθανό να αποτελείται από τους Καμπετσή, Βέργο και Εμμανουηλίδη.

Η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί την περασμένη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε λόγω του γεγονότος ότι δεν μεσολαβούσαν αρκετές ημέρες ανάμεσα στα ματς (τα προηγούμενα και τα επόμενα) τους στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στον τρίτο όμιλο είναι μαζί και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός με την Ιεράπετρα και η ομάδα των Χανίων επικράτησε 2-0 στην πρώτη αγωνιστική.

H αποστολή για τον αγώνα με Παναιτωλικό:

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που θα αναχωρήσει το μεσημέρι για το Αγρίνιο. Αυτοί είναι οι Κότσαρης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Βέργος, Σέχου, Αποστολάκης, Καμπετσής, Μακέντα.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 17:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1 HD

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=cPYUccWw2GI

http://sportingvideo1.com/20181001/vv5bb2867abf2c79.81014658-2049580.html

https://www.vipbox.live/panetolikos-vs-panathinaikos-1-live

https://www.vipbox.live/panetolikos-vs-panathinaikos-2-live

https://www.vipbox.live/panetolikos-vs-panathinaikos-3-live

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News