Παναιτωλικος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/11)

Παναιτωλικος - Παναθηναϊκος Live Streaming

Παναιτωλικος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panaitolikos – Panathinaikos Live Streaming: Το «αιώνιο» ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν. Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Τετάρτη (17:00), για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες στη Νίκαια με το Ιωνικό (1-1) και με τον Λεβαδειακό (0-0) στην έδρα τους, αναζητούν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να «χαμογελάσουν». Ένα χαμόγελο που λείπει εδώ και ενάμιση μήνα, έπειτα από τα 5 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Παναιτωλικός έχει να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα από τις 3 Οκτωβρίου όταν κι επικράτησε (1-4) στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς (3-4-4). Μάλιστα, έχει απόλυτη ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση με 13-13 συντελεστή τερμάτων, κάτι που φανερώνει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Ο Αναστασίου περιμένει από τους παίκτες του να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη στην άμυνα και να εκμεταλλευτούν στην επίθεση τα πιθανά λάθη που θα κάνουν οι «πράσινοι». Μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό χτύπησε «καμπανάκι» εντός αποδυτηρίων. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Εμείς θα έπρεπε να έχουμε πάνω χέρι, αλλά ήμασταν νευρικοί. Συγγνώμη από τους φιλάθλους, δεν ήταν εικόνα αυτή. Είχαμε πρόβλημα στο να δημιουργήσουμε. Μόλις ανεβάσαμε ρυθμό, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις. Αλλά όταν χάνεις έξι κλασικές ευκαιρίες και δεν σκοράρεις τότε μόνο τους εαυτούς μας πρέπει να κατηγορούμε. Και με τον Ιωνικό συνέβη το ίδιο. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια, γενικά δεν έμεινα ικανοποιημένος».

Στα αγωνιστικά νέα, σημαντική απουσία για την ομάδα του Αγρινίου είναι αυτή του Ντουάρτε. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό υπέστη κάταγμα στην κλείδα και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες.Super League Ελλάδα Live Streaming

Ξεχνάει το ντέρμπι και συνεχίζει το σερί

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Βέβαια, το θετικό ήταν ότι γλίτωσε την ήττα (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ στην εκπνοή του αγώνα. Ο βαθμός της ισοπαλίας ικανοποίησε τον Γιοβάνοβιτς και μεγάλο μέρος στην αποφυγή της ήττας έπαιξαν οι σωτήριες αποκρούσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» προβληματίστηκε από την εικόνα της ομάδας, αφού οι «πράσινοι» ήταν ασύνδετοι και δεν έπιασαν τα γνωστά τους στάνταρ. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και νέος τραυματισμός. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος υπέστη θλάση και θα χάσει τα δύο επόμενα ματς με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει μετά το Μουντιάλ.

Η απουσία του συμπληρώνει μια σειρά από σημαντικά προβλήματα, καθώς εκτός είναι και οι ποιοτικοί Αϊτόρ και Τρουιγιέ, που χάνουν ολόκληρη τη χρονιά. Με 21 ποδοσφαιριστές αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού σήμερα για το Αγρίνιο. Διαβάστε την αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του Παναθηναϊκού. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, ΚαμπετσήςPanathinaikos Live Streaming

Παναιτωλικος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Η κουβέντα του Ιβάν και η παράδοση

Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει από τους παίκτες του αντίδραση με νίκη και μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, στάθηκε αρκετά σε αυτό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ήταν από τα παιχνίδια που δεν έχουμε παίξει πολλές φορές φέτος. Σε ένα τέτοιο ματς χρειαζόταν να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ’ ότι κάναμε. Κινδυνέψαμε με ήττα, που μπορούσε να παίξει ρόλο και να απογοητευόμασταν στη συνέχεια. Σίγουρα είναι καλό που δεν χάσαμε, αλλά είναι ένα παιχνίδι που σαν ομάδα μπορούμε να αναλύσουμε, να συζητήσουμε.

Έχουμε δύο ματς μπροστά μας, αλλά το παιχνίδι σήμερα είναι καμπανάκι. Καταλαβαίνω ότι μετά από 10 συνεχόμενες νίκες μπορείς να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Ήταν καλό που μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Ο Μπρινιόλι έκανε καλό παιχνίδι.

Δεχτήκαμε πολλές επιθέσεις, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ επικίνδυνος και ο τερματοφύλακάς μας κράτησε στο τέλος. Μπορεί ο Σπόραρ να έβαλε το γκολ, αλλά ο Μπρινιόλι έκανε ένα από τα καλά του παιχνίδια. Λόγω του Μπρινιόλι μείναμε ζωντανοί μέχρι το τέλος».

Το παρελθόν στα παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δείχνει ότι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες. Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει από το 2019 (σκορ 0-1) κι έκτοτε μετρούν δύο ήττες (1-0, 1-0) και μια ισοπαλία (0-0).Παθηναικος Live Streaming

Οι σκέψεις για το βασικό σχήμα

Η απουσία του Παλάσιος είναι πολύ πιθανό να φέρει στα εξτρέμ τον Μπερνάρ και να ξεκινήσει βασικός στα χαφ ο Κουρμπέλης. Δεν είναι απίθανο κιόλας ο Σέρβος προπονητής να προβεί και σε κάποιες άλλες αλλαγές μιας και το τριφύλλι θα παίξει συνολικά τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες.

Υπάρχει και το σενάριο απλά να πάρει ο Βαγιαννίδης την θέση του Παλάσιος και ο Μπερνάρ να παραμείνει στα χαφ. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Γιάννης Κώτσιρας. Έτσι οι σίγουροι για την ενδεκάδα είναι οι: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ,Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Παναιτωλικος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ανακοίνωση της ΠΑΕ προς τους οπαδούς

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι δεν θα πάρει εισιτήρια για το ματς με τον Παναιτωλικό και τους κάλεσε να μην μεταβούν στο Αγρίνιο. Διαβάστε αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Κρίθηκε σκόπιμο για λόγους ασφαλείας, μια και η κερκίδα των φιλοξενούμενων είναι πολύ μικρή, να προφυλαχθεί η ομάδα.

Κατανοούμε απόλυτα τη «δίψα» του κόσμου μας να παραστεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού σε ακόμα ένα παιχνίδι, όμως υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες καλούμε τους φιλάθλους μας να μην έρθουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Δίνουμε ραντεβού όλοι την Κυριακή στην έδρα μας, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.»

Το μήνυμα του Αϊτόρ από το φυσιοθεραπευτήριο

Τα πρώτα του βήματα έκανε ο Αϊτόρ μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο Ισπανός ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας παράλληλα και την πληγή του από την εγχείρηση.

Την αποθεραπεία του ξεκίνησε ο Αϊτόρ, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, με τον Ισπανό να έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά και το περπάτημα. Μάλιστα, ο άσος του Παναθηναϊκού ανέβασε και ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα πρώτα του βήματα. Εδειξε την πληγή στο γόνατο από την εγχείρηση, συνοδεύοντας το βίντεο με τη φράση «πρώτη εβδομάδα, υπομονή και αισιοδοξία».

Παναιτωλικος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/9_11_2022_17_00_panetolikos_panathinaikos/47-1-0-27738

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News