Παναιτωλικος – Παναθηναικος Live Streaming | Panaitolikos - Panathinaikos

Παναιτωλικος – Παναθηναικος Live Streaming

Παναιτωλικός – Παναθηναικος Live Streaming: Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League. Στην εκκίνηση της 24ης αγωνιστικής το Σάββατο (19:30), τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Αγρίνιο.

Panaitolikos – Panathinaikos Live Streaming

Εκεί ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με στόχο να αποσπάσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Και να σταματήσει να κοιτάει τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, μετά τη νίκη κόντρα στη Λαμία, έφτασε τους 25 βαθμούς σε 23 αγώνες, βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και πλέον αισθάνεται σαφώς πιο άνετα στη «μάχη» της ουράς.

Το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητα για τον Αναστασίου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός συνεργάστηκε για περίπου δύο χρόνια με το «τριφύλλι» και το οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014.  Το θετικό για τον 48χρονο προπονητή είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, καθώς επέστρεψαν οι Μάρτενσον, Αποστολάκης και μπήκαν στην αποστολή.

«Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη, βρίσκουμε ισορροπία, αλλά κάποιες φορές κάνουμε πράγματα χωρίς λόγο μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών. Αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι μας. Τώρα μας περιμένει σαφώς πιο δύσκολο ματς», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.Panathinaikos Live Streaming

Παναιτωλικος – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο σερί νίκες απέναντι σε Λαμία (2-0) και Απόλλωνα (0-3), «κρυφοκοιτάζει» την 3η θέση και φιλοδοξεί να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την Τετάρτη πέρασαν νικηφόρα (0-3) από τη Ριζούπουλη, με κορυφαίους τους Παλάσιος και Αϊτόρ. Οι «πράσινοι» έπιασαν καλή απόδοση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ.

Μάλιστα, ο Χατζηγιοβάνης στο φινάλε της αναμέτρησης έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να επιστρέψει μετά από καιρό στα γκολ.  Ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει αλλαγές στην άμυνα, αφού ο Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος και τη θέση του στην 11αδα θα πάρει ο Σάρλια. Επίσης ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει τους Μαουρίσιο, Πούγγουρα, Λούντκβιστ και Μακέντα που είναι τραυματίες.

Το «τριφύλλι» την τελευταία 5ετια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην έδρα του Παναιτωλικού. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» στο Αγρίνιο μετράνε μόλις μια νίκη (0-1 τη σεζόν 18/19), δύο ήττες (1-0, 2-0), ισάριθμες ισοπαλίες (0-0, 0-0) και όλα τα ματς έχουν λήξει Under.

Παναιτωλικος – Παναθηναικος Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναιτωλικος – Παναθηναικος

Παναιτωλικος – Παναθηναικος Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/19_2_2022_19_30_panetolikos_panathinaikos/47-1-0-25461

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News