Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0: «Κόλλησε» στη βροχή!

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0: «Κόλλησε» στη βροχή!

Στη… βροχή κόλλησε ο Παναθηναϊκός, στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό!

Το τριφύλλι, αν και έκανε πολλές φάσεις για γκολ, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε καμία από αυτές, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Οι «πράσινοι» σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο, με την αδυναμία τους στην δημιουργία.

Στην επανάληψη, έγιναν τέσσερις φάσεις μέσα σε ένα οκτάλεπτο από πλευράς Παναθηναϊκού, ωστόσο, κανείς εκ των Χατζηγιοβάνη, Μακέντα, Σένκεφελντ και Γιόχανσον δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Διούδη να επέμβει στο τετ α τετ με τον Ντίας, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός (4-4-2): Κνετ, Σανιά, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Ντίας, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντάλσιο (46’ Αριγίμπι), Μπαϊροβιτς (82’ Ντουάρτε), Ρομάν (60’ Φυτόπουλος).

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Νούνες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65’ Περέα), Κολοβός (77’ Μολό), Μακέντα.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Διαιτητής VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News