Παναιτωλικος - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 9/11

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Για το απόλυτο και με πιθανή αύξηση διαφοράς πριν τη διακοπή

Παναιτωλικος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Περνάει και από το Αγρίνιο το «πράσινο» τρένο

Το ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν και παρότι η σκόνη δεν έχει κάτσει ακόμα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει. Η ισοφάριση στην εκπνοή οδήγησε τον Ολυμπιακό σε ξέσπασμα και… πόνο! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε χαμηλά τους τόνους στα αποδυτήρια, ενώ δεν έλειψαν και οι απαραίτητες φωνές προς τους παίκτες του, οι οποίοι δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση την Κυριακή.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς (3-4-4). Μάλιστα, έχει απόλυτη ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση με 13-13 συντελεστή τερμάτων, κάτι που φανερώνει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Στα αγωνιστικά νέα, σημαντική απουσία για την ομάδα του Αγρινίου είναι αυτή του Ντουάρτε. Για τον Παναθηναϊκό, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος υπέστη θλάση και θα χάσει τα δύο επόμενα ματς. Η απουσία του συμπληρώνει μια σειρά από σημαντικά προβλήματα, καθώς εκτός είναι και οι ποιοτικοί Αϊτόρ και Τρουιγιέ.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 2HD.

Παναιτωλικος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει από τους παίκτες του αντίδραση με νίκη και μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, στάθηκε αρκετά σε αυτό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ήταν από τα παιχνίδια που δεν έχουμε παίξει πολλές φορές φέτος. Σε ένα τέτοιο ματς χρειαζόταν να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ’ ότι κάναμε. Κινδυνέψαμε με ήττα, που μπορούσε να παίξει ρόλο και να απογοητευόμασταν στη συνέχεια. Σίγουρα είναι καλό που δεν χάσαμε, αλλά είναι ένα παιχνίδι που σαν ομάδα μπορούμε να αναλύσουμε, να συζητήσουμε.

Έχουμε δύο ματς μπροστά μας, αλλά το παιχνίδι σήμερα είναι καμπανάκι. Καταλαβαίνω ότι μετά από 10 συνεχόμενες νίκες μπορείς να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Ήταν καλό που μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Ο Μπρινιόλι έκανε καλό παιχνίδι. Δεχτήκαμε πολλές επιθέσεις, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ επικίνδυνος και ο τερματοφύλακάς μας κράτησε στο τέλος. Μπορεί ο Σπόραρ να έβαλε το γκολ, αλλά ο Μπρινιόλι έκανε ένα από τα καλά του παιχνίδια. Λόγω του Μπρινιόλι μείναμε ζωντανοί μέχρι το τέλος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News