Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0: Highlights - Video

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0: Highlights - Video

Ο μέτριος Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο…

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό με τους γηπεδούχους να μένουν ικανοποιημένοι από το βαθμό που πήραν και το τριφύλλι να πετάει δυο βαθμούς και να μένει στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο, όντες… εξαφανισμένοι στο πρώτο, με την αδυναμία τους στην δημιουργία, την τακτική των «καναρινιών» να τους περιμένουν και την βροχή να οδηγούν σε ένα κακό 45λεπτο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός (4-4-2): Κνετ, Σανιά, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Ντίας, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντάλσιο (46’ Αριγίμπι), Μπαϊροβιτς (82’ Ντουάρτε), Ρομάν (60’ Φυτόπουλος).

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Νούνες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65’ Περέα), Κολοβός (77’ Μολό), Μακέντα.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Διαιτητής VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Δείτε τα highlights:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News