Παναιτωλικός - Άρης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Παναιτωλικός - Άρης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Παναιτωλικός – Άρης Live Streaming

Παναιτωλικός – Άρης Live Streaming: Δύσκολη αναμέτρηση για τον αήττητο, έως τώρα, Άρη, ο οποίος αναμετριέται με τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Superleague  (17:15, Novasports 2).

Στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει να διατηρηθεί ο Άρης, ο οποίος έχει δύσκολο έργο στο Αγρίνιο.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους. Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός μόνο τον Κουέστα, αφού το δίδυμο των τερματοφυλάκων θα αποτελέσουν ο Σιαμπάνης και ο Μπουσέ.

Στο πλαίσιο της επικείμενης αναμέτρησης, ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, υπό διαφορετικές συνθήκες τώρα, αλλά με την ίδια όρεξη για δουλειά», τόνισε και συνέχισε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Παναιτωλικός έχει το ρόστερ για να μπορέσει με σκληρή δουλειά να υλοποιήσει τους στόχους της.»

Παναιτωλικός – Άρης Live Streaming: Μάντζιος: «Ελπίζω να πάμε σερί, μέχρι τέλους»

Ο προπονητής του Άρη χαρακτήρισε δύσκολο το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ευχήθηκε να μην υπάρχει άλλη μεγάλη περίοδος απραξίας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη Nova:

-Για την επιστροφή στο πρωτάθλημα: «Έχουμε διάθεση για να παίξουμε, χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι λόγω αναβολής. Είναι ένα ζητούμενο αυτό. Θέληση όμως υπάρχει όπως και ανυπομονησία».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Αν είναι συνεχόμενα θα τα δώσουμε όλα, χρειαζόμαστε παιχνίδια και ρυθμό. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλη αναβολή και να πάμε σερί μέχρι το τέλος».

Για τον Σούντγκρεν: «Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Υπήρξαν διάφορα θέματα στο παρελθόν αλλά άλλαξαν τα πράγματα τώρα και αυτό έχει σημασία. Είχε τη διάθεση, είναι καλός ποδοσφαιριστής, δουλεύει και αυτό είναι όφελος για την ομάδα του Άρη».

Για την φετινή ομάδα: «Έχουμε καλό ρόστερ, γεμάτο. Θέλει τον χρόνο της η ομάδα και ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει θα κάνει καλό. Υπάρχει ποιότητα, πολλές επιλογές. Στο γήπεδο όμως θα παίζουν 11, άλλοι θα έρχονται από τον πάγκο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλοι είναι επαγγελματίες, ο καθένας να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Για τον Τζέγκο και το βραβείο του MVP του μήνα: «Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, του δίνω συγχαρητήρια. Ήθελε και αυτός τον χρόνο του, αλλά έχει ανταπεξέλθει καλά. Μακάρι να μαζέψει και άλλους τίτλους».

Για την μεγάλη αγωνιστική απραξία: «Σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Αυτό το διάστημα πήραμε τις προπονητικές εντάσεις αλλά ο ρυθμός του αγώνα δεν καλύπτεται».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι δύσκολο, είναι έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Άρη. Υπάρχει αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα, θα δείξουν διαφορετική εικόνα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, για να πάρουμε τη νίκη».

Λινκς για το παιχνίδι…

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News