Παναιτωλικος - Αρης Live Streaming | Panaitolikos - Aris

Παναιτωλικος - Αρης Live Streaming

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming:

Ένα από τα παιχνίδια που συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την αγωνιστική, είναι αυτό μεταξύ Παναιτωλικού και Άρη (15:00).

Panaitolikos – Aris Live Streaming

Μπορεί τα βλέμματα όλων να είναι στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, όμως το ματς στο Αγρίνιο είναι ιδιαίτερο κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους φιλοξενούμενους.

Ο Άρης προέρχεται από τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο στη διάρκεια της εβδομάδας. Πήγε στο «Αθανάσιος Διάκος» μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι (0-0) και δεν κατάφερε εκ νέου να σκοράρει κόντρα στην Λαμία, με συνέπεια να δεχθεί ένα γκολ στην παράταση και να αποκλειστεί. Μάλιστα οι «κίτρινοι» απώλεσαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αφού δεν κατάφεραν να βρουν στόχο από το σημείο του πέναλτι! Και μάλιστα δις!

Ο Καμαρά έστειλε την μπάλα άουτ στο πρώτο ημίχρονο και ο Γκάμα δε σημάδεψε σωστά, με αποτέλεσμα ο Σαράνοφ να αποκρούσει, στις καθυστερήσεις. Το κλίμα στα αποδυτήρια θυμίζει… πυριτιδαποθήκη και είναι ενδεικτικό ότι στην επιστροφή της ομάδας με το πούλμαν, τη σταμάτησαν περίπου 80 οπαδοί στα διόδια των Μαλγάρων, ζητώντας εξηγήσεις για τον αποκλεισμό!Super League Live Streaming

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming

«Δεν είναι δυνατόν να μην βάζετε γκολ στη Λαμία σε τρία παιχνίδια και να χάνετε και δύο πέναλτι» τους είπαν μεταξύ πολλών άλλων. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου πρέπει να βγάλουν αντίδραση στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι όπου ο Έλληνας προπονητής δεν έχει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη είναι σε τρομερή κατάσταση. Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί ΑΕΚ (για το πρωτάθλημα) και Ολυμπιακού (για το Κύπελλο) ήρθε ακόμη μία, πιο εμφατική με 4-2 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο! Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει βρει ρυθμό και με τους Μεντόσα και Καρέλη να βρίσκουν συνεχώς δίχτυα, βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική πορεία.

Ο Μεντόσα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει με τον Ολυμπιακό, την επόμενη Τετάρτη (02/02) στην εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ εκτός από τον αγώνα με τον Άρη είναι ο Κορνέλιους που είναι τιμωρημένος, αλλά απουσιάζει κιόλας για υποχρεώσεις με την Εθνική Καναδά.Live Streaming σουπερ λιγκα

Παναιτωλικος – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναιτωλικος – Αρης

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/30_1_2022_15_00_panetolikos_aris/47-1-0-25162

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News