ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Panaitolikos - AEK

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming:

Η ΑΕΚ μπορεί να είναι φαβορί για τη νίκη, όμως ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League μέσα στο Αγρίνιο (3/10, 16:00) θα στήσει αρκετές παγίδες.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές είναι σκληρό καρύδι και το γεγονός ότι έχει ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ (1 νίκη και 2 ισοπαλίες) αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Panaitolikos – AEK Live Streaming

Ο Παναιτωλικός την περασμένη αγωνιστική «χαμογέλασε» (2-2) μέσα στη Λαμία αφού με επιμονή ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με γκολ Βαρόνε. Υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασες για ένα ακόμα παιχνίδι ο Χόρχε Ντίας που είναι ο ιθύνων νους για την ομάδα από το Αγρίνιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στην μαχητικότητα που παρουσιάζουν οι παίκτες του. «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα απέναντι στη Λαμία. Βγάζουμε αντίδραση και αυτό μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Δεν παρατάμε κανένα ματς, παλεύουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε χαρακτήρα και ποιότητα. Κάνουμε λάθη τα οποία πολλές φορές μας κοστίζουν», υποστήριξε ο προπονητής του Παναιτωλικού.

Στην ΑΕΚ η ήττα (2-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και ο τρόπος που ήρθε αύξησε κατακόρυφα την πίεση. Η διοίκηση εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο Σέρβος προπονητής ενόψει της συνέχειας φρόντισε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και ζήτησε άμεση αντίδραση. Το παιχνίδι για την «Ένωση» είναι οριακό και νέα απώλεια δεν αποκλείεται να φέρει εκρήξεις.super league Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

«Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές ή losers; Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια εικόνα. Πρέπει ο καθένας να παίζει για τον συμπαίκτη του. Είστε καλοί παίκτες και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι», είπε ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Μάνταλο, όχι όμως τον Αμπραμπατ.

Η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ισορροπημένη και συνήθως στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και ΑΕΚ μας προσφέρουν ματς… θρίλερ.

Από το 2017 η «Ένωση» έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες (2-0, 1-0, 4-1), ενώ μετράει και δύο ήττες (3-2, 2-1). Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News