Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: «STOP» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών

Αφιερωμένο στον... Αλαφούζο το δεύτερο ημίχρονο

Την απαγόρευση οργανωμένης και ομαδικής μετακίνησης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Πάτρα για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή εισηγήθηκε η αστυνομική διεύθυνση Αχαϊας.

Όπως υποστηρίζει σε έγγραφο που έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, η μεγάλη παρουσία οπαδών διαφορετικών ομάδων στην Πάτρα με ιστορικό αντιπαλότητας, σε συνδυασμό με την οργανωμένη μετακίνηση μπορεί να εξάψει τα πάθη και να προκαλέσει τη βάση προσχεδιασμού εκτρόπων όπως «ραντεβού θανάτου».

Παράλληλα η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας υποστηρίζει ότι μια πιθανή οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στο γήπεδο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερκάλυψη της εξέδρας που θα διατεθεί στους φιλοξενούμενους.

Πάντως δεν έχει απαγορευτεί η παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, θα μπορούν μεμονωμένα να μεταβούν στην Αγυιά, ενώ απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων του Παναθηναϊκού με διακριτικά στις κερκίδες όπου θα καθίσουν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News