Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Live Streaming

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Live Streaming

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Live Streaming

 

  • 29/11/2017 – 19:30
  • Στάδιο Κώστας Δαβουρλής, Πάτρα
  • Cosmote Sport 1 HD

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε το βράδυ στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Οι πράσινοι μπορεί να πέτυχαν το 2/2 απέναντι σε Λάρισα (2-0) και Καρδίτσα (1-2), όμως χρειάζονται έναν ακόμη βαθμό για να «κλειδώσουν» την πρωτιά στον όμιλο.

Θα επιδιώξουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή, μη υπολογίζοντας αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα διαθέσιμοι για τον αποψινό αγώνα είναι οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ινσούα, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης και Θεοχάρης.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι στο βασικό σχήμα του θα βρεθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιούνται στο πρωτάθλημα, με τους επικρατέστερους από αυτούς για την αρχική ενδεκάδα να είναι οι Πίσπας, Χατζηγιοβάννης και Δώνης. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος και ο μέσος Τζανδάρης.

Από την άλλη πλευρά, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε ότι με σεβασμό και ταπεινότητα η Παναχαϊκή θα κατέβει στο γήπεδο με στόχο μια ιστορική νίκη και την πρόκριση στους 32 του θεσμού.

Πάμε ταμείο με το Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός

Προϊστορία στο Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός

Υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με την Παναχαϊκή. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 5-1-2 με τέρματα 10-6. Η τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθη το Δεκέμβριο του 2015 για το Κύπελλο, με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-2.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 ώρα Ελλάδος, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Πρωτοχρονιάτικα δώρα από το Newspao

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://la8osapofash.com/publ/kypello_ellada/kypello_ellada/29_11_2017_19_30_panachaiki_panathinaikos/480-1-0-5161

http://www.sportingvideo1.com/20171129/vv5a1e2dc91aa178.10761783-1850120.html

http://ifirstrowus.eu/watch/601039/1/watch-panachaiki-fc-vs-panathinaikos.html

http://ifirstrowus.eu/watch/601039/2/watch-panachaiki-fc-vs-panathinaikos.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News