Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: Απίστευτο... πράσινο στατιστικό!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Να ρίξει... βόμβα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ξεμπούκωσαν οι μηχανές… σκοραρίσματος του «τριφυλλιού» στο χθεσινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα σημειώνοντας παράλληλα ένα απίστευτο στατιστικό.

Οι πράσινοι πέτυχαν ακριβώς τα μισά γκολ από αυτά που είχαν βάλει στο πρωτάθλημα. Κι όμως, μόλις έξι τέρματα, εκ των οποίων τα μισά από πέναλτι, είχαν σημειώσει οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές.

Τα δύο από τα τρία ήταν δουλεμένα στην προπόνηση. Στο πρώτο γκολ ο Μολό σεντράει, ο Δώνης προσποιείται κια ο Μπουζούκης σκοράρει. Στο τρίτο η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι και ο Μαυρομμάτης με το κεφάλι δίνει έτοιμο γκολ στον Κουρμπέλη.

Μπορεί η Παναχαϊκή να ήταν ομάδα της Superleague 2, αλλά το επίπεδό της δεν διαφέρει και πολύ από τις τελευταίες ομάδες της Superleague 1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News