Πάμε για... νέο προπονητή και «σοκ» σύντομα;

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τον Άρη

Στον Παναθηναϊκό εκτός από αλλαγή διοίκησης χρειάζονται ολοκληρωτική αλλαγή στο αγωνιστικό μοντέλο, μια καινούργια φωνή στα αποδυτήρια που θα εμπνέει, αλλά κι ένα πρόσωπο το οποίο θα «σοκάρει» το τμήμα, βάζοντας κόκκινες γραμμές και τραβώντας το μαζί του στον δρόμο της εξέλιξης.

Ένα άνθρωπο που θα φέρει μαζί του ιδιαίτερη αύρα, αδιαμφισβήτητο leadership και θα αποτελέσει τον άγρυπνο οφθαλμό στη νέα τάξη πραγμάτων στο εσωτερικό της ομάδας.

Ορισμένοι έχουν καλομάθει στο να κάνουν τη… λεζάντα τους παίζοντας για την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, να μην υπάρχει η παραμικρή πίεση για πρωταθλητισμό κι όταν κάποιος τους πιέσει να βγάζουν αντίδραση.

Ο Μπόλονι πρεσβεύει το δικό του μοντέλο, το οποίο δεν έχει σχέση με δεξαμενή ασταμάτητων επιθέσεων αλλά που ποντάρει στην αποτελεσματικότητα.

Όταν η ομάδα κέρδιζε συνέχεια μερικοί τον έστησαν στον τοίχο, αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει προσεχώς με το τριφύλλι να έχει μια άμυνα… χωνί και κάθε αντίπαλο να νιώθει σιγουριά πριν τα ματς ότι θα πάρει αποτέλεσμα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News