Παλιό, καλό μου... «κάστρο»!

Παλιό, καλό μου... «κάστρο»!

Στο γήπεδο που προτιμούν και αγαπούν όλοι οι Παναθηναϊκοί, ήρθε μια πεντακάθαρη νίκη (2-0) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, θυμίζοντας σε όλους που πρέπει να ξημερώνουν ή να ολοκληρώνονται «οι Κυριακές μας». Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Στο γήπεδο που προτιμούν και αγαπούν όλοι οι Παναθηναϊκοί, ήρθε μια πεντακάθαρη νίκη (2-0) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, θυμίζοντας σε όλους πως πρέπει να ξημερώνουν ή να ολοκληρώνονται «οι Κυριακές μας». Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Η… «Ακρόπολη» του ελληνικού ποδοσφαίρου φωτίστηκε και πάλι. Και με ωραίο ποδόσφαιρο στον βαρύ από την αδιάκοπη βροχόπτωση του περασμένου διημέρου, αγωνιστικό χώρο, «φωτίστηκαν» με τη σειρά, και τα πρόσωπα των παικτών του Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος διατήρησε ορθώς τους τρεις εγγυητές της ομαλής κυκλοφορίας της μπάλας και του σωστού αμυντικού παιχνιδιού, Αλεξανδρόπουλο – Κουρμπέλη – Μαουρίσιο στην ενδεκάδα. Δεν απειλήθηκε, ιδιαίτερα το Τριφύλλι, όσο κι αν προσπάθησε να πιέσει ψηλά ο ΠΑΣ. Ο τελευταίος κάπου δυσανασχέτησε που οι απόπειρές του να πλησιάσει την περιοχή του Διούδη, βρήκαν τοίχο, και το Τριφύλλι βγήκε μπροστά. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, χωρίς πολλές εξηγήσεις!

Υπάρχει εξήγηση για τους δυο αποψινούς σκόρερ. Ο «Βίγια» έπρεπε να βάλει το πρώτο γκολ της επιστροφής του στην… επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδης», γιατί σε εκείνο το γήπεδο κέρδισε προ τριετίας μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Παναθηναϊκών με εκείνο το γκολ την 28η Οκτώβρη του 2017 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο δε, Αϊτόρ έκανε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο του πράσινο post στο Instagram με φόντο την ιστορική έδρα και να’τος, χρίστηκε για πρώτη φορά σκόρερ. Προφητικό!

Πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, τρίτη συνεχόμενη κόντρα στους Γιαννιώτες, 15 βαθμοί και ακόμη, πιο κοντά στην τετράδα. Η επανεμφάνιση των πρωταρχικών στόχων είναι και το πραγματικό «κέρδος» του Παναθηναϊκού. Η «Τούμπα» είναι δύσκολη έδρα, αλλά ο υγιής Παναθηναϊκός (πλέον) πείθει πως μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Υ.Γ Πραγματικά, δεν θέλω να έρθει η ώρα, που θα πούμε «αντίο» στο Γήπεδο της Λεωφόρου. Είναι τόσο δύσκολο, τόσο σκληρό για το παλιό, καλό μου… «κάστρο»!

Υ.Γ 2 Την Κυριακή στη 13:00 θα ξεκινήσει το μεγάλο Giveaway με τέσσερα δώρα που αφορούν τον Παναθηναϊκό στο Instagram. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για τις σχετικές πληροφορίες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News