Πάλι (;) δεξί μπακ ο Μολό

Πάλι (;) δεξί μπακ ο Μολό

Ο Γιώργος Παράσχος βλέποντας τον Παναθηναϊκό σε προβληματική κατάσταση θα κοιτάξει σε λίγη ώρα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, λίγο έλειψε ο Απόλλων να τα καταφέρει στο ματς του πρώτου γύρου αλλά η κεφαλιά του Λισγάρα στις καθυστερήσεις έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Σωκράτη Διούδη.

Σε εκείνο το παιχνίδι την διαφορά για το τριφύλλι την είχε κάνει ο Μαουρίσιο που ήταν ο μοναδικός διασωθέντας μιας ομάδας που αδυνατούσε να αλλάξει δεύτερη μπαλιά.

Ο Βραζιλιάνος υπήρχαν στιγμές του παιχνιδιού που ήταν λες κι έπαιζε μόνος του στην μεσαία γραμμή, ανασταλτικά έκανε πολύ δουλειά, με αποκορύφωμα το σωτήριο τάκλιν πριν ο Λαγός βγει απέναντι από τον τερματοφύλακα στο 82᾽.

Σημείο αναφοράς ο Βραζιλιάνος που σήμερα δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του διευκολύνοντας τα πλάνα των αντιπάλων.

Σε εκείνο το ματς καταγράφηκε το ντεμπούτο του Δημήτρη Καραγιάννη, με το νεαρό στόπερ να μπαίνει στο τέλος και να παίζει δίπλα στον Μπαρτ Σένκεφελντ ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Γιοάν Μολό έπαιξε…δεξί μπακ (είναι υποψήφιος να παίξει και σήμερα εκεί!), φανερώνοντας μαχητικότητα και βγαίνοντας εκτός αγώνα με δεύτερη κίτρινη στο τέλος.

Ο 31χρονος Γάλλος έχει αγωνιστεί σε 11 ομάδες στην καριέρα του, από την Ορλεάν και την Καέν, μέχρι τις Ζενίτ, Σοσό, Φούλαμ, Γρανάδα, Νανσί, Κρίλια, Μονακό, Σεντ Ετιέν, ποτέ δεν του ζήτησαν να παίξει άμυνα ούτε στα…προπονητικά διπλά. Θα έχει να θυμάται κάτι από το πέρασμά του από τη χώρα μας αν και σήμερα ο Λάζλο Μπόλονι του δώσει εντολή να παίξει μέσα δεξιά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News