Παλάσιος: Υπομονή με τον Αργεντινό

Παλάσιος: Υπομονή με τον Αργεντινό

Ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει το παραμικρό από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος (άφαντος και στο λιμάνι ήταν ο Αργεντινός), αλλά βλέποντας την καλή διαχείριση που κάνει στο υλικό ο κόουτς θέλουμε να περιμένουμε κι άλλο τον Αργεντινό για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Ο παίκτης πληρώθηκε καλά για να κάνει την διαφορά, σε μια ομάδα που φέτος κλήθηκε να ξαναθυμηθεί το dna της.

Μαράζι έχουν οι οπαδοί να δουν από το κλαμπ ποδόσφαιρο που θα αντιπροσωπεύει την ιστορία του συλλόγου.

Ο κόσμος του τριφυλλιού έχει ταλαιπωρηθεί, κουραστεί, σιχαθεί τα τελευταία χρόνια να βλέπει την ομάδα του να αποδίδει ένα μίζερο και καταθλιπτικό ποδόσφαιρο.

Έχει μεγάλη ανάγκη να δει ξανά έναν Παναθηναϊκό, που θα τον γεμίζει. Στο ρόστερ, ασφαλώς και υπάρχουν ελλείψεις, όμως μπήκε ποιότητα και ήρθαν ποδοσφαιριστές, που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ήταν η τελευταία μεταγραφή και η πιο ελκυστική στα μάτια του κόσμου. Τα κύρια στοιχεία του είναι πως του αρέσει να παίζει ανάμεσα στον μπακ και στον στόπερ της πλευράς του, να πατάει περιοχή. Στοιχεία που ασφαλώς λείπουν τα τελευταία χρόνια από τον σύλλογο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News