Παλάσιος: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί του αξίζει, είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ»

Παλάσιος: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί του αξίζει, είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ»

Πολύ χαρούμενος με το πρώτο του πράσινο γκολ είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο Αργεντινός τόνισε ότι οι πράσινοι παίζουν όλο και καλύτερα, ενώ αναφέρθηκε και στην χρησιμοποίησή του ως φορ.

Αναλυτικά

Το πρώτο του γκολ: Είμαι πολύ χαρούμενος. Εδώ και 5 μήνες και 25 αγώνες δεν είχα σκοράρει. Μου άφησε ο Καρλίτος το πέναλτι. Είναι το πρώτο μου γκολ και ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα.

Την εικόνα του Παναθηναϊκού: Είναι αλήθεια πως προσπαθούμε. Προσπαθούμε δυνατά εντός έδρας. Παίζουμε όλο και καλύτερα. Χρειάζεται να γίνουμε πιο δυνατοί και εκτός έδρας.

Το ότι έπαιξε ως φορ και τη συνέχεια: Ήμουν η τελευταία προσθήκη στις μεταγραφές. Θα έλεγα πως οι πρώτες ημέρες προσαρμογής δεν ήταν εύκολες. Σιγά σιγά όμως γνωρίστηκα καλύτερα με όλους και με όλα. Ήρθε μετά και η οικογένειά μου, βρήκα και ένα σπίτι για να έχω τον χώρο μου οπότε είμαι εντάξει. Τώρα χρειάζεται συνέχεια στην προπόνηση. Είναι μία θέση που είχα παίξει και στην Ιντεπεντιέντε και μου αρέσει.

Το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός: Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πραγματικά αξίζει και θα κάνουμε το μάξιμουμ για αυτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News