Παλάσιος: «Φεύγω χαρούμενος – Βήμα για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός: «Σίγουρη η συμφωνία με Πατσούκα για Παλάσιος!»

O Σεμπαστιάν Παλάσιος μετά τη νίκη της Ιντεπεντιέντε επί της Κολόν Σάντα Φε με 3-0 τα ξημερώματα, μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την επιθυμία να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη.

«Το πέρασμα μου από την Ιντεπεντιέντε δεν ήταν αυτό που περίμενα. Εν μέρει, έκανα τα πράγματα καλά, αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αποχώρησή μου, είχα πάντα την επιθυμία να παίξω εδώ. Φεύγω χαρούμενος και ήσυχος αν τελικά ήρθε η σειρά μου.

Γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θέλω να παίξω στο σημερινό παιχνίδι. Ευτυχώς, αυτός μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αυτή η προσφορά μπορεί να είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου.

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι όλο αυτό το διάστημα. Όταν δεν επηρεάζομαι, είμαι καλά στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει μεταγραφή στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα», τόνισε ο 29χρονος άσος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News