«Παίζεται η αντικατάσταση παίκτη - Δεν θα πληρώσει αποζημίωση»

Κάτας μετά τη βαριά ήττα: «Αυτά είπα στους παίκτες μου...»

Στις πρώτες ημέρες του Όντεντ Κάτας στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις πρώτες ημέρες του Όντεντ Κάτας στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει ενδιαφέρον αυτό που έχει στο μυαλό του ο Κάτας. Είναι διαφορετική προσέγγιση. Σύμφωνα με όσα έκανε στη Θεσσαλονίκη, έχει κάνει δύο προπονήσεις και υπάρχει διαφορετική εικόνα για την αντίληψη του παιχνιδιού από τον προπονητή. Θα δούμε κάποιες μικροαλλαγές. Δεν ξέρω αν θα τις δούμε από σήμερα στον αγώνα με τον Άρη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Στο επιθετικό κομμάτι γίνεται πραγματικά πολλή δουλειά. Υστερεί στην αμυντική λειτουργία η ομάδα, αφού δέχεται πάνω από 90 πόντους σε κάθε ματς».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοντός μίλησε για το προφίλ του Ισραηλινού προπονητή: Ήρεμος, ήρεμη δύναμη. Τρομερά μπασκετική μορφή. Δεν χάνει την ψυχραιμία του καθόλου. Φαίνεται η διαφορετική προσέγγιση. Ο Κάτας είναι ανέκφραστος. Είναι ξεκάθαρος σε αυτό που ζητάει».

Καταλήγοντας, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρξει προσθήκη στο ρόστερ του «εξάστερου»: «Προσθήκη αποκλείεται, αντικατάσταση παίζεται. Ο Κάτας θέλει να δει το ρόστερ, αλλά θα πρέπει και ο παίκτης που θα το ζητηθεί να φύγει, να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και να μην πληρώσει αποζημίωση ο Παναθηναϊκός».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News