«Παίζει» για Παναθηναϊκό ο Ιάγκο Ερερίν!

«Παίζει» για Παναθηναϊκό ο Ιάγκο Ερερίν!

Ο Ιάγκο Ερερίν, που αγωνιζόταν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι ανάμεσα στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση στον άσο.

Ο τελευταίος τερματοφύλακας που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη… προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Για πρώτη φορά, μετά το 2017 ο Ερερίν έμεινε χωρίς… ομάδα, καθώς αποχωρίστηκε την αγαπημένη του Χώρα των Βάσκων και ψάχνεται για άλλη ομάδα.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας είχε έρθει αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό το 2017 στους διπλούς αγώνες της Αθλέτικ με τον Παναθηναϊκό. Στο γήπεδο της Λεωφόρου δέχθηκε δύο τέρματα από τους «πράσινους» με τους Λουντ και Καμπέσας να βρίσκουν δίχτυα.

Στη ρεβάνς του Σαν Μαμές ο Ερερίν έκανε «clean sheet» στη νίκη με 1-0 επί του Τριφυλλιού.

Φέτος, πάντως, δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ισπανικό πρωτάθλημα με τους Βάσκους, είτε να τον είχαν ως αναπληρωματικό στον πάγκο, είτε και εκτός αποστολής!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News