Παίρνει το «χρίσμα» των ντέρμπι αιωνίων

Χίμκι - Παναθηναϊκός: 76-78 | Highlights - VIDEO

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι ως αρχηγός απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του. Δεν μπορούμε να μη κάνουμε ειδική μνεία στον εκπληκτικό κάπτεν που στη Ρωσία ήταν απίθανος.

Αποτελεί κεντρικό κομμάτι στη διαφορετική κατεύθυνση που έχει στρέψει ο Βόβορας το αγωνιστικό στυλ του πρωταθλητή. Αυτό που έπαιξαν οι πράσινοι στο σπίτι της Κίμκι μπορεί να χαρακτηριστεί έως και φουτουριστικό για τα δεδομένα τους.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Πιο λιτό κι απέριττο ρόστερ το οποίο (επιτέλους ικανοποιώντας τα “θέλω” μεγάλο μέρους της εξέδρας) έκανε στροφή στους γηγενείς. Λιγότερη γκλαμουριά αλλά περισσότερη (θέλουμε να ελπίζουμε για το μέλλον) λειτουργικότητα και συνοχή.

Guard based-σύνολο το οποίο τις προάλλες στήριξε όλο το αμυντικό του πλάνο στην ύπαρξη των “μαντρόσκυλων” Μποχωρίδη-Φόστερ (μας έκανε εντύπωση πόσο δυνατά έβαζε το κορμί του ο Αμερικανός, δεν του το είχαμε) για να “κλειδώσει” το post του, με αθλητές μάλιστα που μπορούν να μαρκάρουν σε κάθε σημείο του γηπέδου ώστε να καλύπτουν τις αμυντικές αδυναμίες του Γιώργου Παπαγιάννη, σε αυτό τον τομέα ο Παπαπέτρου ήταν leader και συγκινητικός.

Positioning, αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης και κυρίως ταχύτητα σε μικρό χώρο που τον αναγάγουν από undersized bomb σε πραγματικό πυρηνικό όπλο. Φέτος θα είναι η χρονιά του, αρκεί να μείνει υγιής.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Παπαπέτρου-Σάικς: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τους τραυματισμούς

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για Σάικς

Δεν κατάφερε να μείνει για πολύ καιρό στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Κίφερ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.