Παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Μπερνάρ!

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εντυπώσεις από το ντεμπούτο του Μπερνάρ

Ο Μπερνάρ έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ όπου και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία αν και αγωνίστηκε μόλις 15 λεπτά σκορπώντας χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Μπερνάρ συνεχίσει να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Πας Γιάννινα.

Το πιθανότερο είναι να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι ενώ μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων ο Βραζιλιάνος θα πάρει την θέση του στην βασική ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Βραζιλιάνο καθώς είναι ένας παίκτης ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Επιστροφές για ΠΑΟ με ΠΑΣ – Ποιοι διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να κάνει το 5/5.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει μετά από πολύ καιρό σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του καθώς οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Σένκεφελντ είναι ετοιμοπόλεμοι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα ανοικτά καθώς όλοι διεκδικούν θέση. Ο Χουάνκαρ διεκδικεί την θέση του Γκάνεα, ενώ Σένκεφελντ και Μάγκνουσον θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι στην ενδεκάδα.

Από κει και πέρα, εκτός θα είναι σίγουρα ο Κώτσιρας ενώ και ο Ιωαννίδης έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Σέρβος προπονητής θα κάνει τις τελικές δοκιμές στη  σημερινή και στην αυριανή προπόνηση για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News