Παίρνει... πάνω του το αριστερό άκρο ο Χατζηθεοδωρίδης

Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός

O Hλίας Χατζηθεοδωρίδης πέτυχε το πρώτο γκολ της νέας σεζόν με τον Έλληνα μπακ να παίρνει λογικά φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής αφού μόνο αυτός και ο Χουάνκαρ είναι διαθέσιμοι για να καλύψουν τη θέση του μέσα αριστερά.

Σίγουρα ένα από τα πιο άτυχα παιδιά της ομάδας.

Η επιστροφή του στην αποστολή του Παναθηναϊκού αρχές Ιανουραίου του 2021 για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ήταν η πιο σημαντική είδηση τψν ημερών.

Ο 23χρονος Κατερινιώτης φουλ-μπακ επέστρεφε στο αγωνιστικό πλάνο έξι μήνες μετά το απόγευμα της 8ης Ιουλίου και το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο 81ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τα περσινά playoffs (0-0).

Μολονότι πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα όλους αυτούς τους μήνες, κατάφερε με επιμονή, υπομονή κι αμέτρητες ώρες δουλειάς στο “Γ. Καλαφάτης” να βγει νικητής και να επιστρέψει σε δράση. Στις 21 Ιουλίου υποβλήθηκε σε επέμβαση, όταν γύρισε στη δράση η ομάδα ήταν …άρρωστη και προσπαθούσε να συνέλθει με προπονητή (Μπόλονι) που δεν γούσταραν οι παίκτες, οπότε ο Ηλίας χάθηκε στη γενική μετριότητα. Για να δούμε φέτος με τον Γιοβάνοβιτς…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News