Παίρνει Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός!

Παίρνει Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός!

Δημοσίευμα από τη Σουηδία εμπλέκει τον Παναθηναϊκό σε σενάριο για την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του 29χρονου (12/10/93) επιθετικού Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το τέλος του 2023 με την σουηδική Χάκεν.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου του 2023, ενώ σε αυτό λέγεται πως προβλέπεται ρήτρα ύψους περίπου 270.000 ευρώ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χέκεν, Μάρτιν Έρικσον, κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση και χωρίς να κατονομάσει τον Παναθηναϊκό είπε: «Έχουμε μια πρόταση και θα δούμε. Τίποτα περισσότερο, πέρα του ότι πρόκειται για μια συγκεκριμένη προσφορά που πρέπει να εξετάσουμε».

Ο Γερεμέγεφ πέρασε όλη την καριέρα του στη Σουηδία, με εξαίρεση τη σεζόν 2019/20, όταν έπαιξε στη Δυναμό Δρέσδης με την οποία είχε 24 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ πέρασε το πρώτο μισό της περιόδου 2020/21 στην Τβέντε έχοντας 10 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News