«Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Όγκαστ»! (pic)

Το απίστευτο κάρφωμα του Όγκαστ (vid)

Ο Όγκαστ επιστρέφει ξανά στον Παναθηναϊκό! Τελειωμένο παρουσιάζει το deal δημοσιογράφος του Sportando.

Μια ανάσα μακριά από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ζακ Όγκαστ. Οι «πράσινοι» έβλεπαν «στενά» τη διετία από την αποχώρηση του Έλληνα σέντερ την εξέλιξή του στην Τουρκία και αποφάσισαν να τον ντύσουν ξανά στα πράσινα.

Η τελευταία ενημέρωση από το γνωστό δημοσιογράφο του Sportando, Εμιλιάνο Γκαρσία, είναι πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα κλείσει μια «τρύπα» κάτω από το καλάθι με ελληνική… επιλογή. Η κίνηση αυτή είναι σημαντική, γιατί θα ανοίξει μελλοντικά το χώρο για ακόμη μια μεταγραφή ξένου.

Ο αθλητικός 27χρονος σέντερ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Γαλατασαράι όπου και είχε κατά μέσο όρο 12,4 πόντους, 6,7 ριμπάυντ, 1,6 κλεψίματα, 1,5 ασίστ και 1 μπλοκ.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News