«Παίκτης που θα αγαπήσουν στον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός: Κλείνει τον Τσοκάι

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Ένις Τσόκαι από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Το Τριφύλλι έδωσε 1 εκατομμύριο για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν βασική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

O προπονητής που τον προώθησε στην πρώτη ομάδα της Λοκομοτίβα, ήταν ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ (1997/98), Γκόραν Τόμιτς, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο της κροατικής ομάδας για τέσσερις σεζόν.

Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε αναλυτικά για τον νεαρό αμυντικό χαφ. Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε:

«O Τσοκάι είναι ένας παίκτης που παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Είναι ένα παιδί με μεγάλες αρετές, δουλευταράς, δυνατός ανασταλτικά και θα τον χαρακτήριζα πολύ πειθαρχημένο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τόμιτς εξέφρασε την άποψη πως ο Τσοκάι θα καταφέρει να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό.

«Συνολικά θεωρώ πως βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης, αφού είναι ακόμη νεαρός. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για έναν παίκτη που όπως προείπα παίζει για την ομάδα, αλλά συνάμα είναι φανταστικός χαρακτήρας. Είμαι βέβαιος πως θα τα πάει καλά στον Παναθηναϊκό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News