Παίκτες για επένδυση και όχι... έγκλημα!

Βασικό 3άρι ο Μαντζούκας - Παίρνει ρόλο ο Σαμοντούροβ

Ο Παναθηναϊκός δε πρέπει να πέσει στη παγίδα να δει βραχυπρόθεσμα προσπαθώντας να καλύψει τα κενά στις θέσεις των φόργουορντ ειδικά αν αποχωρήσει ο Χάουαρντ Σαντ Ρος που δεν θα μπορέσει να πάρει ελληνικό διαβατήριο κι επιπλέον τρέχει κακή σεζόν.

Η παρουσία Μαντζούκα-Σαμοντούροφ-Χουγκάζ στο ρόστερ δίνει ελπιδοφόρα μηνύματα, βλέπουμε π.χ τι χρονιά κάνει ο Σάσα Βεζένκοφ τον οποίο δεν θεωρούμε κάτι ιδιαίτερο.

Σκεφτόμαστε ότι σε λίγο καιρό οι φερέλπιδες άσοι μπορούν να βρεθούν στη θέση του Βούλγαρου αρκεί να νιώσουν ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Η ομάδα πρέπει να πλαισιωθεί με παίκτες που θα τους συμπληρώνουν σωστά και δε «τρακάρουν» στο παιχνίδι τους με αυτούς.

Ήδη χάθηκε άδοξα μια σεζόν χωρίς τα παιδιά να έχουν μπροστά τους τίποτα παικταράδες (με τέτοιο Οκάρο απορούμε με τους προπονητές που δεν τόλμησαν νωρίτερα να τους χρίσουν ενεργότερα μέλη του ροτέησον) ας μην γίνει το έγκλημα να πάνε… άκλαυτα τα παλικάρια και την σεζόν 2022-2023.

Ειδάλλως ποιος ήταν ο λόγος που σύρθηκες σε διαπραγματεύσεις μαζί τους;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News