«Παιχνίδια με Σένκεφελντ και πιθανή σφήνα της ΑΕΚ»

«Παιχνίδια με Σένκεφελντ και πιθανή σφήνα της ΑΕΚ»

Το συμβόλαιο του Μπαρτ Σένκεφελντ εκπνέει μετά το πέρας της φετινής σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Sportday» ο Παναθηναϊκός ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική, για να γλιτώσει τη… σφήνα της ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι έχασε τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος άλλαξε ήπειρο και πήγε στο πλευρό του Γιώργου Δώνη. Φέτος το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Μπαρτ Σένκεφελντ και στην ομάδα δε θα ήθελαν με τίποτα να χαθεί ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός.

Η περίπτωση του Ολλανδού στόπερ δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Sportday» για τον παίκτη προσπαθεί να μπει σφήνα η ΑΕΚ, ώστε να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Μουκουντί.

Έτσι, λοιπόν, για να αποφύγει τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Παναθηναϊκός, έχει βάλει μπροστά μια νέα τακτική. Πιο αναλυτικά ακούγεται πως οι πράσινοι έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν για στόπερ. Μ’ αυτή την κίνηση επιθυμούν να πιέσουν, όσο γίνεται, τον Σένκεφελντ και στο τέλος να του αποσπάσουν το «ναι», ώστε να επεκτείνει τη συνεργασία του με το Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News