Προς Ισπανία ο Γιάνκοβιτς, εκτός αν...

Ελληνική ομάδα θέλει τον Γιάνκοβιτς

Ύστερα από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Γιάνκοβιτς «ανοίγει τα φτερά του» για άλλες πολιτείες.

Με τους «πράσινους» δεν υπήρξε ουσιαστική επαφή, ώστε να συνεχίσουν να είναι κοινοί οι δρόμοι τους, και έτσι ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ αναζητεί το μέλλον του σε άλλες πολιτείες.

[ads2]

Όλα δείχνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι το μπασκετικό του μέλλον βρίσκεται στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το ισπανικό. Η Βαλένθια είναι εκείνη, που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, την ίδια ώρα, που ο Γιάνκοβιτς περιμένει πρόταση και από την Λαμποράλ Κούτσα. Οσο, όμως, δεν είναι ξεκάθαρο το καθεστώς με τον Ανταμ Χάνγκα, η περίπτωση της Λαμποράλ δεν θα έχει μεγάλη τύχη.

Στο ελληνικό μέτωπο, ο Αρης είναι εκείνος, που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Εκτιμάται, όμως, ότι δεν μπορεί να φθάσει τα χρήματα, που θέλει ο παίκτης. Αλήθεια, πάντως, είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» πήραν και τον Κάμμινγκς και τον Τζένκινς, ενώ οι δύο αυτοί παίκτες είχαν μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας, της Ιταλίας και της Ρωσίας.

Και η ΑΕΚ θέλει τον Έλληνα παίκτη, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, όσο δεν μπορεί να ξεφορτωθεί τον Μαλίκ Χέρστον.

Το θέμα του Γιάνκοβιτς αναμένεται να οριστικοποιηθεί την εβδομάδα, που μας έρχεται. Όπως αναφέραμε, όλα δείχνουν Ισπανία με ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο να αλλάξουν τα πράγματα, κυρίως από την πλευρά του Αρη.

πηγή: sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News