Πάει για το κόλπο γκρόσο ο Εξάστερος

Πάει για το κόλπο γκρόσο ο Εξάστερος

Βελτιωμένη και δελεαστική πρόταση στον Μάικ Τζέιμς έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός που επιχειρεί το «κόλπο γκρόσο» για την θέση των γκαρντ. Τι περιμένει ο παίκτης.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο «εκλεκτός» του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό στα γκαρντ και αυτή την περίπτωση δουλεύει πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα το τριφύλλι.

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση παικτών που θα στελεχώσουν και θα ενισχύσουν το ρόστερ του και ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από αυτούς που οι «πράσινοι» θέλουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με την Λαμποράλ Κούτσα, είναι ένας παίκτης που Αργύρης Πεδουλάκης θέλει στην ομάδα του, με τον ίδιο όμως να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Θέλοντας να εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του με τους Βάσκους, ο Τζέιμς δεν σκοπεύει να πάρει βιαστικές αποφάσεις και «ψάχνεται» για μια ευκαιρία στον… μαγικό κόσμο, έχοντας στα χέρια του όμως την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος προσπαθεί να πιέσει τον 26χρονο γκαρντ για να του αποσπάσει την θετική απάντηση.

Ο 26χρονος –που στο παρελθόν έχει φορέσει για έξι μήνες την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου- ήταν εντυπωσιακός φέτος και μέτρησε κατά μέσο όρο στην Ευρώλιγκα 10 πόντους (45.6% δίποντα, 36.8% τρίποντα και 86.4% βολές), 2.7 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News