Πάει Γαλλία ο Μπεργκ

Πάει Γαλλία ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ όπως ήταν αναμενόμενο κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν στην αποστολή για την τελική φάση του Euro που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας και ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στο γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πάει Euro ο Μπεργκ!

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Σουηδίας, για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

[ads2]

Την ευκαιρία να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αλλά και να… διαπρέψει ο ίδιος στα γήπεδα της Γαλλίας θα έχει ο Μάρκους Μπεργκ, μετά τις κλήσεις του Έρικ Χάμρεν για το Euro 2016.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 23 «εκλεκτούς» του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σουηδίας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπως επισημοποιήθηκε χθες!

Οι Σκανδιναβοί βρίσκονται στον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν Ιρλανδία, Ιταλία και Βέλγιο, στις 13, 17 και 22 Ιουνίου αντίστοιχα, με τον Μπεργκ έτοιμο να συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News