«Παγωμένη» η προπόνηση της Ιντεπεντιέντε, λόγω... Παλάσιος!

Πάνω από 3 εκ. ευρώ στον Παλασίος - Ο «κρυφός» σύμμαχος για τη μεταγραφή

Υπό την αμφιβολία, αν θα φύγει ή όχι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, προπονήθηκε η Ιντεπεντιέντε.

Παρά το γεγονός πως στην Αργεντινή θεωρούν σίγουρο το «deal» μεταξύ Παναθηναϊκού, Ιντεπεντιέντε, Πατσούκα και φυσικά, Παλάσιος, δεν οδηγήθηκαν κάπου οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.

Ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Φαλκιόνι έχει ενημερωθεί από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όπως μετέφερε το ESPN.

Το πρωί της Παρασκευής η προπόνηση έγινε… σε ένα κάπως «παγωμένο» κλίμα, αφού αιωρείται πάνω από το κεφάλι του headcoach της ομάδας η απορία για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τον βασικό εξτρέμ της ομάδας του.

Ο Φαλκιόνι θα περιμένει και την Παρασκευή (27/8) να μάθει για το αν θα υπάρξει το επικείμενο deal με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κλείσει και σήμερα, θα συμπεριληφθεί κανονικά στο πλάνο του για τις επερχόμενες αναμετρήσεις της ομάδας, ώστε να μην χάσει και την αθλητικότητά του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News