Παγκόσμιο φιάσκο με Ραϊόλα έκανε tweet ότι ζει: «Με σκότωσαν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

Παγκόσμιο φιάσκο με Ραϊόλα έκανε tweet ότι ζει: «Με σκότωσαν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

Ο Μίνο Ραϊόλα τελικά ζει! «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες, φαίνεται ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ» ανέφερε σε επίσημη τοποθέτηση!

Αδιανόητα πράγματα, με τον Μίνο Ραϊόλα να παρουσιάζεται ως νεκρός από ασθένεια, να κυκλοφορεί η είδηση παντού στα μεγαλύτερα Media του πλανήτη, τις ομάδες να βγάζουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις και τελικά… εκείνον να ζει!

Μετά τις πληροφορίες που μετέφεραν άμεσοι συνεργάτες του, το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί, αλλά και ο Δρ.Αλμπέρτο Ζανγκρίλο από το San Raffaele Hospital από το Μιλάνο, ήρθε και η επιβεβαίωση.

«Η παρούσα κατάσταση της υγείας μου για όσους αναρωτιούνται: Εκνευρισμένος που με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες! Mάλλον έχω τη δυνατότητα ν’ αναστένομαι» έγραψε στο προφίλ του στα social media!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News