Παφος - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 4/12

Παναθηναϊκός - Χάποελ Μπερ Σεβά: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παφος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της φιλικής αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο όπου διανύει το χειμερινό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκμεταλλευόμενος φυσικά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το δεύτερο φιλικό των «πρασίνων» είναι την Κυριακή κόντρα στην πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος Πάφο (18:00). Και θα είναι σίγουρα ένα πολύ πιο δυνατό τεστ σε σχέση με το πρώτο.

Πάντως, το «τριφύλλι» έδειξε ότι συνεχίζει τη γνωστή φιλοσοφία του και στα φιλικά ματς. Παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με μία πειραματική ενδεκάδα κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά (3-1 με ανατροπή), τα στοιχεία του παιχνιδιού που τον χαρακτηρίζουν, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Πάφος-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 18:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 2HD.

Παφος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Στο σημερινό φιλικό με την Χαποέλ Μπερ Σεβά περίπου 150 φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο και δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» μίλησε μετά το ματς για την ατμόσφαιρα και γενικότερα την φιλοξενία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Με την Κύπρο με συνδέουν πολλά χρόνια αναμνήσεων. Ήταν πολύ καλή επιλογή να έρθουμε εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για τις καταπληκτικές συνθήκες που μένουμε, τους ανθρώπους που μας παραχώρησαν το γήπεδο για τις προπονήσεις, η φιλοξενία μας αφήνει άφωνους».

Μεταγραφικά σενάρια από Αργεντινή

Για τον Αργεντινό δεξιό μπακ της Αλιάνσα, Τζίνο Περούτσι φέρεται να ψάχτηκε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ Ουλίσες Γκουαγιάνες. Ο Αργεντινός μάνατζερ Ουλίσες Γκουαγιάνες, μίλησε στην εφημερίδα “Libero” του Περού κι ανέφερε ότι δέχτηκε κρούση για τον 30χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος έχει παρουσίες και στην “αλμπισελέστε” στο παρελθόν.

«Ο σκάουτ του Παναθηναϊκού με ρώτησε για το καθεστώς του Τζίνο Περούτσι. Αν αυτό το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε προσφορά, πρέπει να ξέρω τις απαιτήσεις της Αλιάνσα. Ο Τζίνο έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και μπορούμε να διαπραγματευτούμε για έναν ακόμα. Η Αλιάνσα έχε προτεραιότητα», το σχετικό σχόλιο του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News