Πάφος - Παναθηναϊκός 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Δε χάνει ο φετινός Παναθηναϊκός - Σούπερ Βέρμπιτς στην Πάφο! (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Πάφο.

Αν και η ενδεκάδα στο 2ο φιλικό έτεινε… περισσότερο προς τη βασική ενδεκάδα του πρωταθλήματος με την παρουσία των Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ, η απόδοση του Τριφυλλιού δεν ήταν η επιθυμητή. Και ήταν «ιπποτικές» και ρεαλιστικές οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος «έσβησε» το β’ ημίχρονο και στάθηκε κυρίως στο πρώτο, όταν οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε πιο… επίσημους ρυθμούς!




Σίγουρα η νοοτροπία των «πρασίνων» να μη χάνουν ούτε στα φιλικά, είναι σημαντική, ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα που θα πρέπει τις επόμενες δέκα μέρες να επιλυθούν, καθώς το πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι «φωτιά» και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Στα συν η εμφάνιση του Βέρμπιτς για ψυχολογικούς λόγους!




Γιούρι Λοντίγκιν (4/10): Δύσκολα θα μπορούσε να βγάλει κάποιο από τα δύο γκολ της Πάφου. Έκανε ένα σημαντικό λάθος που θα μπορούσε να φανεί μοιραίο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν «κλείδωσαν» τη νίκη και… το πλήρωσαν!

Αχιλλέας Πούγγουρας (6/10): Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ενώ δε βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού όσο θα έπρεπε.

Ζβόνιμιρ Σάρλια (3/10): Φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός, αφού επέτρεψε σε Βαλακάρι και Μπεντακόρ να δουν εστία και να εκτελέσουν.




Χουάνκαρ Πέρες (7/10): Ο πιο δραστήριος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Στο 13ο λεπτό είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ, όμως, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.




Γιώργος Βαγιαννίδης (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον ακραίο μπακ. Δεν έκανε κάποιο λάθος, ωστόσο, δεν προσέφερε και την απαραίτητη βοήθεια.

Ρούμπεν Πέρεθ (6/10): Κι αυτός με τη σειρά του αντιμετώπισε δυσκολίες και δεν έκανε το παιχνίδι που άπαντες έχουν συνηθίσει στο κακό πρώτο ημίχρονο του Τριφυλλιού.

Μπερνάρ Ντουάρτε (6/10): Δεν μπόρεσε να βρει τους χώρους, ενώ μερικές προσωπικές ενέργειες δεν του βγήκαν. Προσπάθησε αρκετά στον τομέα της δημιουργίας, είχε μια καλή σέντρα στον Σπόραρ στο β’ μέρος.

Αντόνιο Σαβιέρ (4/10): Σε αργό τέμπο και… δίχως τόλμη και καθαρές αποφάσεις, ο Πορτογάλος είχε κακή απόδοση στο δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους.

Σεμπάστιαν Παλάσιος (5/10): Του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, υπενθυμίζεται ότι είχε να παίξει από το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Τάσος Συμεωνίδης (5/10): Και ο νεαρός ποδοσφαιριστής επηρεάστηκε από τη συνολικά άσχημη εικόνα των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος.

Αντράζ Σπόραρ (5/10): Ο Σλοβένος δεν τροφοδοτήθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι της παρουσίας του στο γήπεδο και ενδεικτικό αυτού, αποτελεί το γεγονός ότι η πρώτη απειλή εντός εστίας συνέβη στο β’ μέρος έπειτα από τις πολλές αλλαγές των δύο ομάδων.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι (8/10): Ο φύλακας – άγγελος του Παναθηναϊκού κράτησε για ακόμη ένα ημίχρονο το μηδέν στην εστία. Χρειάστηκε να επέμβει στα τελευταία λεπτά του αγώνα στη μοναδική ευκαιρία της Πάφου να πάρει τη νίκη με ένα 3ο γκολ.

Φακούντο Σάντσες (5/10): Αγωνίστηκε και πάλι με το ανάποδο πόδι (στη θέση του Χουάνκαρ), τροφοδοτήθηκε πολλές φορές, αλλά δεν βγήκε κάτι ουσιαστικό από τις κατοχές του.

Γιάννης Κώτσιρας (6/10): Απλά… θετική εμφάνιση από τον Έλληνα ακραίο μπακ. Δεν είχε κάποια μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι.

Ένις Τσοκάι (6/10): Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια θα έχουν όφελος και για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό. Συμμετείχε στο καλό ημίχρονο του Παναθηναϊκού και συνέδραμε αρκετά στο χώρο του κέντρου. Δοκίμασε ένα σουτ που είχε αξιώσεις, όμως, βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε σε κόρνερ.

Χόρντουρ Μάγκνουσον (8/10): Έδωσε αυτό που έλειπε στον Παναθηναϊκό ο Ισλανδός στόπερ. Την καλή κυκλοφορία από την άμυνα στο κέντρο (ή απευθείας στην επίθεση). Παρουσιάστηκε σαφέστατα βελτιωμένος από το πρώτο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μπένιαμιν Βέρμπιτς (9/10): Ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού με 1 γκολ, 1 κερδισμένο πέναλτι και 1 ασίστ. Ώρα να φανεί ο πραγματικός Βέρμπιτς!




Αργύρης Καμπετσής (3/10): Μαζί με τον Σάρλια οι δύο μοιραίοι για το Τριφύλλι. Ο Έλληνας φορ σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να ολοκληρώσει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μια εντυπωσιακή ανατροπή από το 2-0 σε τετ α τετ με τον Ολαθάμπαλ.

Σιδεράς – Κυριόπουλος – Κρυπαράκος (7/10): Έχουν ταλέντο αυτά τα παιδιά που είναι «ψημένα», μιας και έχουν παραστάσεις από τη Superleague 2. Ο Σιδεράς εναρμονίστηκε άψογα με τον Μάγκνουσον, ο Κυριόπουλος έδειξε σοβαρότητα και δεν υπέπεσε σε κάποιο σφάλμα, ενώ ο Κρυπαράκος σημείωσε ένα υπέροχο γκολ από ασίστ του Βέρμπιτς.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News