Πάει με «εκατό» στο ΣΕΦ ο Εξάστερος, «ξεπουπούλιασε» την ΑΕΚ!

Πάει με «εκατό» στο ΣΕΦ ο Εξάστερος, «ξεπουπούλιασε» την ΑΕΚ!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στην ΑΕΚ με επιβλητικό σκορ 100-75 και ετοιμάζεται για διαβολοβδομάδα Ευρωλίγκα και… ΣΕΦ.

Αν εξαιρέσει κανείς το νωθρό ξεκίνημα των πρασίνων (4-12), σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κυριάρχησαν σε όλα τα επίπεδα απέναντι στην ΑΕΚ. Μάλιστα, κατόρθωσαν να πάρουν μια καλή διαφορά 14 πόντων με 54 στην επίθεση.

To… έργο δεν άλλαξε ούτε στο β’ μέρος και το Τριφύλλι ανέβασε τη διαφορά στους 26 (79-53) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια, ο Πρίφτης έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της διαβολοβδομάδας και του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπροστά φαίνεται πως έχει πάρει στην επίθεση ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος ήταν διψήφιος για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Ο Παπαγιάννης ήταν ξανά ο κορυφαίος του Τριφυλλιού, ενώ ανεβασμένη απόδοση στο β ημίχρονο είχε ο Παπαπέτρου.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 54-40, 79-53, 100-75

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News