Πάει για τέσσερις συν άλλους τρεις

Δώνης: «Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Δεν θα μιλήσω τώρα, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος»

Το ιδανικότερο σενάριο για τον Γιώργο Δώνη θα ήταν η απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα κάνει τέσσερις μεταγραφές και σε αυτές θα δοθεί το μεγαλύτερο βάρος. Ένας στόπερ, ένας χαφ, ένας εξτρέμ και ένας επιθετικός.

Εκεί οι «πράσινοι» θα επενδύσουν τα περισσότερα χρήματα προκειμένου να φέρουν ό,τι καλύτερο βρουν.

Από κει και πέρα, υπάρχουν κι άλλες ανάγκες για την κάλυψη των κενών στο ρόστερ του «Τριφυλλιού». ‘Ενας επιπλέον εξτρέμ, καθώς υπάρχουν μόνο οι Χατζηγιοβάνης και Αρμενάκας (ο πρώτος μπορεί και να πουληθεί, ο δεύτερος δεν υπολογίζεται για βασικό ρόλο).

Ένας ακόμη χαφ, διότι θα παρουσιαστούν προτάσεις για τον Κουρμπέλη εκτός απροόπτου, ενώ οι Κάτσε, Στάικος και Τζανδάρης θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Και τέλος ένας ακόμη στόπερ, διότι θα φύγουν Οικονόμου και μάλλον Κουλιμπαλί (Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Θεοχάρης είναι πιο «ψημένοι», αλλά τα πολλά παιχνίδια απαιτούν και έναν πιο έμπειρο παίκτη).

Μέσα στην εβδομάδα θα μαθευτεί το ποσό που θα πάρει στα χέρια του ο Νίκος Νταμπίζας για μεταγραφές. Και μέσα στο μήνα το ποσό που θα σώσουν οι «πράσινοι» από τις μαζικές αποδεσμεύσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News