Πάει για λίφτινγκ στην άμυνα ο Ντρεοσί - Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Μίνι λίφτινγκ στην άμυνα θα κάνει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, εφόσον παραμείνει ο Πιέρ Ντρεοσί στο πόστο του.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής έχει ήδη εντοπίσει το κενό που υπάρχει πίσω από τον Χουανκάρ (αφού για την ώρα ο Χατζηθεοδωρίδης δεν πείθει), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr πρόθεσή του είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός δεξιού μπακ, καθώς επίσης και ενός σέντερ μπακ.

Όσον αφορά τον σέντερ μπακ, με δεδομένο ότι (ακόμη και αν ανανεώσει) ο Καραγιάννης δεν υπολογίζεται, ο Πούγγουρας φέτος είναι τρομερά ασταθής, ενώ και ο Βέλεθ (ήταν και) είναι ευπαθής σε τραυματισμούς, ο Γάλλος θεωρεί πως χρειάζεται άλλος ένας για να πλαισιώσει τους Σένκεφελντ – Πούγγουρα – Βέλεθ.

Για τα δεξία, δυσοίωνο είναι το μέλλον του Σάντσες στον Παναθηναϊκό (εκτός αν αλλάξει άρδην εικόνα στα εναπομείναντα ματς), ενώ η απόφαση για την ανανέωση ή όχι του Μολό θα παρθεί την…τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι οι “πράσινοι” θα κινηθούν για τουλάχιστον έναν δεξί μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News