Πάει χωρίς... πάγκο στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Αποδοκιμασίες κατά παικτών: «Παναθηναϊκός είναι ρε»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει μια καλή ενδεκάδα που ενδεχομένως με τη σωστή τακτική προσέγγιση να αντιμετωπίσει επάξια και να κατανικήσει τη Σλάβια Πράγας, ωστόσο, άπαντες ρωτούν τι θα συμβεί, όταν τα πρώτα… βιολιά ξεμείνουν από βενζίνη.

Ομολογουμένως, οι «πράσινοι» έχουν αλλαγές μόνο στον «1» και στην άμυνα. Υπάρχουν σαν ρεζέρβες δύο ετοιμοπόλεμοι τερματοφύλακες με εμπειρία (Λοντίγκιν, Διούδης), δύο στόπερ (Σάρλια, Πούγγουρας), ένας δεξιός μπακ (Σάντσες) και ένας αριστερός (Γκάνεα).

Από κει και πέρα, στα χαφ, αν παίξουν οι Κουρμπέλης – Ρούμπεν στον άξονα, η μοναδική αλλαγή είναι ο Αλεξανδρόπουλος (πιο πολύ ανασταλτικός παίκτης παρά δημιουργικός), ενώ πιο μπροστά θα παίξει – λογικά – ο 22χρονος Τσέριν. Στα εξτρέμ δεν υπάρχει άλλη λύση για να ξεκουραστούν οι Παλάσιος – Αϊτόρ, οπότε, δεδομένα θα αγωνιστούν 180 λεπτά σε Πράγα και Αθήνα, εκτός κι αν γίνει κάποια «αλχημεία» και παίξουν ταυτόχρονα Χουάνκαρ – Γκάνεα (όπως είχε γίνει με Βαγιαννίδη στα εξτρέμ).

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Παναθηναϊκός έχει μια επιλογή στον πάγκο για τη θέση του φορ, τον Καρλίτος, εκτός κι αν ο Ίβηρας προτιμηθεί να παίξει πίσω από το «9» τον Ιωαννίδη, μια απόφαση που δεν έχει δικαιώσει ιδιαίτερα το Τριφύλλι στο παρελθόν.

Πάντοτε, υπάρχει το ενδεχόμενο άμεσης μεταγραφικής ενίσχυσης, προκειμένου οι πράσινοι να παίξουν με μεγαλύτερο βάθος ενάντια στη Σλάβια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News