ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ΚΑΕ για την Αθήνα! (pic)

ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ΚΑΕ για την Αθήνα! (pic)

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για δωρεάν παρασκευή γευμάτων από το εστιατόριο του «Καλαφάτης» δεν είναι η μόνη δράση που έχει στην ατζέντα της.

Αντίθετα οι πράσινοι σκοπεύουν να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τους κοινωνικούς ορίζοντες τους επιζητώντας ένα μεγαλύτερο άνοιγμα όχι μόνο προς τον κόσμο της ομάδας αλλά κυρίως προς την ιστορική βάση του συλλόγου. Την Αθήνα, καθώς τα τελευταία χρόνια της μεγάλης κρίσης ο Παναθηναϊκός έχασε σε μεγάλο βαθμό τον προσανατολισμό του τον ιστορικό ρόλο του και τις αρχές που τον συνοδεύουν εδώ και 112 έτη ως κληρονομιά του ιδρυτή του Γιώργου Καλαφάτη.

Πάνω απ’ όλα απώλεσε την αίσθηση της ιστορικής σύνδεσης με την πόλη των Αθηνών. Ολο αυτό το ιστορικό λάθος οι πράσινοι προτίθενται να το διορθώσουν από την επόμενη κιόλας σεζόν έχοντας πλέον μία ξεκάθαρη στόχευση προς την Αθήνα και τη βάση των κοινωνικών ιστών της. Πρόθεση της διοίκησης είναι να κάνει τα σωστά ανοίγματα με μία σειρά από δράσεις τόσο προς τη δημοτική αρχή όσο και προς τον απλό πολίτη στέλνοντας παράλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για την επανασύνδεση του Παναθηναϊκού με την Αθήνα.

Κάτι που ξεκίνησε να κάνει με πολύ σωστές βάσεις και με εξαιρετική καμπάνια από το καλοκαίρι η μπασκετική ομάδα του τριφυλλιού με το σλόγκαν “We Are Athens”.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ΚΑΕ για την Αθήνα! (pic)

Οι πράσινοι προτίθενται να ενισχύσουν υλικοτεχνικά και ηθικά όλες τις κοινωνικές δράσεις του δήμου επανιδρύοντας το κεφάλαιο Παν-Αθηνα-ϊκός.

Πληροφορίες Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News