ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αδιόρθωτος...»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αδιόρθωτος...»

Με τη λέξη «αδιόρθωτος» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να τιτλοφορήσει την ανάλυση της αναμέτρησης (0-1) του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα παιχνίδι που είχε δύο διαφορετικά «πρόσωπα» στα δύο του ημίχρονα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την εντός έδρας από τον Άρη με σκορ 1-0. Οι Πράσινοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στα πρώτα 45’ όταν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ στην επανάληψη αν και βελτιωμένοι δεν ήταν αποτελεσματικοί και έτσι συνεχίζουν να μην έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από τρείς αγώνες στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25’ όταν μετά από κάθετη του Τζέγκο, ο Μαντσίνι αφού πέρασε και τον Διούδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, υπήρξαν δύο ακόμα ευκαιρίες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις οποίες θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Μοναδική ίσως απειλητική στιγμή για την εστία του Άρη στα πρώτα 45’, το σουτ του Βέλεθ στις καθυστερήσεις όταν ο Δεληζήσης έσωσε την ομάδα του πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη η εικόνα των Πράσινων βελτιώθηκε αισθητά. Οι ποδοσφαιριστές του Ντάνι Πογιάτος πίεσαν τον Άρη και στο τελευταίο ημίωρο δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε άλλοτε η αστοχία, όπως στην περίπτωση του Αϊτόρ στο 67’ και άλλοτε η ατυχία, όπως στη φάση του 79’ όταν ο Μακέντα έκανε εντυπωσιακό σουτ όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουσέ.

Η ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την δεύτερή του ήττα σε 3 αγώνες στο πρωτάθλημα και να παραμένει στον έναν μόλις βαθμό.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (71’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (62’ Σαβιέρ), Αϊτόρ (71’ Μακέντα), Καρλίτος.

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ρόουζ, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (81’ Σούντγκρεν), Μαντσίνι (60’ Σάσα), Μπερτόλιο (60’ Γκαρσία), Γκάμα (81’ Μάνος), Λόπεθ (90’ Μπαγκαλιάνης).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News