ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «2-2 με την... υπογραφή του διαιτητή - Έλειψε η τύχη»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «2-2 με την... υπογραφή του διαιτητή - Έλειψε η τύχη»

«Καρφιά» για τον διαιτητή του Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης στο report του αγώνα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Το τελικό αποτέλεσμα ενός ακόμα αγώνα του Παναθηναϊκού στα φετινά play offs φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του διαιτητή. Μετά από εκείνους κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά του Γκορτσίλα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με την απόφασή του να καταλογίσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Αρκάδων, να στερήσει από τους Πράσινους τη δυνατότητα να πάρουν το τρίποντο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κριτική του αγώνα.

Παράλληλα, στο κείμενο, γίνεται αναφορά για έλλειψη τύχης: «Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί πως στο ποδόσφαιρο μια ομάδα χρειάζεται και τύχη. Και το Τριφύλλι στη σημερινή αναμέτρηση δεν την είχε. Γιατί παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε ισάριθμες και πάλεψε μέχρι τέλους για την ολική ανατροπή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News