ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΕΪ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ PLUS EDITORIAL ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΠΟΝΟΥΣ

ΠΑΕ για ήττα από Λαμία: «Ένα καλό μάθημα»

ΠΑΕ για ήττα από Λαμία: «Ένα καλό μάθημα»

Αποδέχτηκε την ήττα από τη Λαμία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο match report που αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας κάνοντας λόγο για ένα «καλό μάθημα».

Διαβάστε το κείμενο που γράφτηκε στο pao.gr:
«Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, ηττήθηκε με 1-0 από τη Λαμία στο τρίτο του φετινό φιλικό παιχνίδι
Μήνυμα πως χρειάζεται ακόμα δουλειά προκειμένου να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, έστειλε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που πραγματοποιούνται αυτά τα φιλικά παιχνίδια, κόντρα σε αντιπάλους που παρατάσσονται με διάταξη που θα βρει πολλές φορές απέναντί του ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της σεζόν. Άξιο αναφοράς πως πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με το Τριφύλλι, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, οι Καρλίτος και Φακούντο Σάντσες.

Μόλις στο 8’ η ομάδα της Φθιώτιδας απείλησε όταν ο Καραμάνος από θέση τετ α τετ πλάσαρε τον Διούδη και ο Βέλεθ έσωσε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος. Ο Παναθηναϊκός, αν και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και ενδεικτικό είναι πως έπρεπε να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους για να καταγραφεί η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το Τριφύλλι. Ο Αγιούμπ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, όμως ο Αντέτζο έβαλε την κόντρα και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντάνι Πογιάτος πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, περνώντας μεταξύ άλλων στην αναμέτρηση και τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Αυτή ήταν και η πρώτη, έστω και ανεπίσημη, συμμετοχή του Έλληνα αμυντικού μετά τον περασμένο Μάρτιο και το ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε στην επανάληψη, όμως και πάλι οι φάσεις στα καρέ της Λαμίας ήταν λιγοστές. Καλύτερη όλων το σουτ του Σερπέζη στο 78’ που πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ. Έτσι, φτάσαμε στο 85’ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωστίκα που νίκησε τον Χριστογεώργο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Παναθηναϊκός: Διούδης (63’ Χριστογεώργος), Σάντσες (46’ Σαμαράς), Σένκεφελντ (63’ Καραγιάννης), Βέλεθ (46’ Πούγγουρας), Λαζαρίδης (46’ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Αθανασακόπουλος (63’ Σερπέζης), Αγιούμπ (71’ Τζαβίδας), Χατζηγιοβάνης (46’ Εμμανουηλίδης), Καρλίτος (46’ Σαβιέρ), Μακέντα.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας (57’ Προβυδάκης), Αντέτζο (81’ Ζιούλης), Βύντρα (57’ Τζανετόπουλος), Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης (81’ Τσούκαλος), Μπεχαράνο (81’ Τρουμπούλος), Νιάσε (57’ Μπουλούλης), Βιγιάλμπα (72’ Κωστίκα), Ρόμανιτς (72’ Νικολόπουλος), Καραμάνος (81’ Βλαχομήτρος).»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News