ΠΑΕ Απόλλων: «Συγχαίρουμε Μητσοτάκη, Αλαφούζο και Μπουτσικάρη»

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Σημαντική αχτίδα φωτός για το φτωχοποιημένο, όπως αναφέρει, ποδόσφαιρο της χώρας μας, αποτελεί σύμφωνα με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Μάλιστα η ιστορική ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη αλλά και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, για την συνεισφορά τους στο όλο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρικού κόσμου βρήκε επιτέλους ανταπόκριση. Σημαντική αχτίδα φωτός είναι για το φτωχοποιημένο στη χώρα μας ποδόσφαιρο το γεγονός ότι θα εισπράξει χρήματα από το στοίχημα.

Συγχαίρουμε, τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη αλλά και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο γι’ αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη στην προσπάθεια για την πραγματική εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News