Ουζουνίδης: Θα «κλέψει» παίκτη που θέλει ο Παναθηναϊκός;

Ουζουνίδης: «Αυτό θέλω από τον κόσμο...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται πως θέλει στον ΑΠΟΕΛ, παίκτη που επιθυμεί και ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Ανουάρ Τουχάμι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύρπο, ποδοσφαιριστή της Βαγιαδολίδ, της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, έχει βάλει στο «στόχαστρο» ο ΑΠΟΕΛ.

Ο λόγος για τον Ισπανό (με καταγωγή από το Μαρόκο) ανασταλτικό μέσο, Ανουάρ Τουχάμι, γνωστός στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στη λήξασα σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι 25 ετών (15/1/1995) και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2014 από Βαγιαδολίς και το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20 παραχωρήθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό. Με το αθηναϊκό τριφύλλι, μέτρησε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ με την Βαγιαδολίδ στο πρώτο μισό της λήξασας σεζόν, 11.

Ο Τουχάμι διατηρεί συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2023, ωστόσο δεν φαίνεται πως υπολογίζεται, γι’ αυτό και η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από το ρόστερ της Βαγιαδολίδ ώστε να αποφασίσει ο ίδιος τον επόμενο του σταθμό.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του, ενώ προκύπτει ενδιαφέρον από τις Λεγανές και Τενερίφη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει προκρίνει την επιλογή του Ανουάρ και οι γαλαζοκίτρινοι προσπαθούν να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στον Αρχάγγελο.

Πληροφορίες από goal.philenews.com

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News