Ούτε τα βασικά δεν γίνονται

«Ούριο άνεμο» φυσούν... οι μεταγραφές!

Το να νικάς σε χρονική περίοδο που κρίνονται πολλά, αυτό είναι το θέμα. Ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Άρη την Κυριακή πάλι θα δώσει “τελικό” κόντρα στον ΟΦΗ κι αυτή η ομάδα δεν έχει συνηθίσει να ζει με την πίεση του αποτελέσματος.

Οπότε καταλήγουμε πως σε λίγες μέρες πάλι τα ίδια θα συζητάμε, ανακυκλώνοντας εσωστρέφεια και μιζέρια που έχουν γίνει δεύτερη φύση στον οργανισμό και τον κόσμο του. Το μεγαλύτερο κέρδος που θα μπορούσε να είχε το τριφύλλι βαστώντας ένα κορμό παικτών θα ήταν η καλλιέργεια κάποιου mentality, ειδικά αν στήριζες το ελληνικό στοιχείο που πάντα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω σε στιγμές κρίσης. Ποιά άλλη ομάδα δε θα είχε γονατίσει μετά το ψυχοφθόρο καλοκαίρι του 2018, όταν ξεκίνησες με διοίκηση αποστασιοποιημένη, κόσμο απογοητευμένο, -6 στον πίνακα και απαγόρευση μεταγραφών;

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Κι όμως εκείνο το σύνολο έβγαζε τέτοια ένταση που νόμιζες ότι θα …τρυπήσει το χορτάρι. Από τη στιγμή που επέλεξες (για νιοστή φορά) καινούργιο ξεκίνημα, ήταν βέβαιο ότι θα γευόσουν τους καρπούς της ακατανόητης επιλογής σου δεδομένου ότι και την διαιτησία ΠΑΝΤΑ θα την έχεις κόντρα. Δεν υπήρχε Παναθηναϊκός που να έβλεπε το παιχνίδι στη Λάρισα και να μην ήταν σίγουρος στο β΄ μέρος ότι το κακό κοντοζύγωνε, παρότι το γκολ του Μακέντα είχε βγάλει το πρώτο exit-poll υπέρ των πράσινων, που δεν φρόντισαν ούτε να παίξουν καν άμυνα της προκοπής για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ απέναντι σε ομάδα που δεν πίεζε καθόλου. Γενικά ο Ντάνι Πογιάτος πνίγηκε στο άγχος του “ήρθε η ώρα και πρέπει τώρα…” με τους πράσινους (άμαθους στη διαχείριση άγχους) να σφίγγουν μόνοι τη θηλειά γύρω από το λαιμό τους.

Ούτε τα βασικά δεν γίνονται

Ο κόουτς προχώρησε (πάλι) σε δυσνόητες αλλαγές ρόλων κι η ομάδα κατέβηκε επίπεδο στα τελευταία λεπτά, δεν του βγήκαν τα μαρκαρίσματα αριστερά, αδιανόητο ο βαρύς Πούγγουρας (που προερχόταν κι από τραυματισμό) να μην έχει καλύψεις, μόνο που εκεί βρισκόταν ο…Καρλίτος! Αδιανόητο ο Κουρμπέλης να μην έχει βοήθειες στον άξονα αναγκαζόμενος να τρέχει για τρεις.

Η -σώνει και καλά- αναγκαία συνύπαρξη Μακέντα-Καρλίτος έχει μπερδέψει τα πράγματα καθώς η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να “φιλτράρει” αυτή την ανακατανομή ρόλων, ο προπονητής δηλώνει βέβαιος ότι η συνταγή θα λειτουργήσει, άντε πες ότι τον νικάς τον Άρη, πόσο σίγουρο είναι ότι δεν θα αναθεωρήσει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος απέναντι στον ΟΦΗ; Τότε είναι που τα πράγματα θα καταντήσουν πια ασφυκτικά για εκείνον…

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός τραγωδία - Έμφραγμα στις καθυστερήσεις!

Επίσημο: Μεγάλη έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού με Λαμία

Μεγάλη έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… Η -ίσως- τελευταία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.