Ούτε ευρώ! Λίστα με free agents από Ρόκα

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Στα νέα δεδομένα προσαρμόζονται όλες οι ομάδες και ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση.

Ωστόσο για εκείνον δεν θα είναι τόσο δύσκολη η προσαρμογή του, καθώς γνωρίζει καλά από… μνημόνιο!

Επίσης, σύμφωνα με τη Sportime, η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ αυτό το καλοκαίρι. Αγορά δεν θα γίνει και οι μόνες περιπτώσεις που μπορούν να παίξουν είναι ελεύθερων παικτών και δανεικών. Σχετική λίστα με free παίκτες είχε ήδη κάνει ο Τσάβι Ρόκα ο οποίος αυτό τον καιρό έχει βάλει σχεδόν τα πάντα στον πάγο.

Τέλος αυτό που θα αλλάξει για τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι τα συμβόλαια που θα μπορεί να δώσει σε παίκτες. Οι πράσινοι είχαν αλλάξει το ταβάνι τους. Αυτό με τους Καρλίτος, Αγιούμπ και Δημήτρη Κουρμπέλη είχε πάει στα 500.000 ευρώ. Προ κορονοϊόύ υπήρχε η σκέψη να δοθεί ένα ακόμη συμβόλαιο τέτοιου βεληνεκούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News