«Ούτε… δημοσιογράφοι της Θύρας 7»

«Ούτε… δημοσιογράφοι της Θύρας 7»

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το γεγονός ότι ο Χρήστος Καούρης, ο άνθρωπος δηλαδή που έφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ως μάρτυρα κατηγορίας κατά του τριφυλλιού, θα είναι ο speaker της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, την προσεχή Παρασκευή στη Βαρκελώνη.

Προφανώς οι άνθρωποι της NOVA είτε δεν ενημερώθηκαν για την απόφαση του συνεργάτη τους, είτε εξυπηρετούν άλλους σκοπούς με αυτή την επιλογή.

Όπως έλεγαν μάλιστα οι άνθρωποι των Πρωταθλητών Ελλάδος «αυτά που συμβαίνουν εσχάτως, δεν έχουν προηγούμενο! Ούτε… δημοσιογράφοι της Θύρας 7 δεν έχουν κάνει όσα πράττουν τις τελευταίες μέρες δύο συγκεκριμένα μέσα».

Σε κάθε περίπτωση τόσο η μία επιλογή, όσο και η άλλη εξηγούν πολλά για όσα παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Πηγή: onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News