Ουόλτερς: «Παίζει» δυνατά για Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα

Ουόλτερς: «Παίζει» δυνατά για Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρο τον Νέιτ Ουόλτερς, πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Έναν γνωστό γκαρντ στην Euroleague έχει βάλει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον τέως (έμεινε ελεύθερος) πόιντ γκαρντ της Μακάμπι, Νέιτ Ουόλτερς.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ουόλτερς είχε 7,5 πόντους και 2,7 ασίστ ανά ματς στην Euroleague σε 15 συμμετοχές, καθώς ένας τραυματισμός (εξάρθρωση ώμου) τον κράτησε στα «πιτς» για μερικούς μήνες.

Ο Ουόλτερς είναι ένα σοβαρό και αξιόπιστο γκαρντ με καλά ποσοστά στα σουτ. Είναι καλός «floater», εξαιρετικός χειριστής, και σούπερ πασέρ, παίζει το πικ ‘εν ρολ, διαβάζει την αντίπαλη άμυνα. Από την άλλη η άμυνα δεν είναι στα καλά χαρτιά του, δεν είναι αθλητικός και εκρηκτικός, δεν έχει δυνατό πρώτο βήμα.

Ποια τα δεδομένα…

Το τριφύλλι έχει ψηλά στη λίστα του τον παίκτη, ωστόσο ακόμη δεν έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Το τεχνικό τιμ έχει κι άλλους παίκτες στη σχετική λίστα και αναλόγως τις εξελίξεις θα κινηθούν για τον Ουόλτερς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News